Kabar Legal lan Kebijakan Privasi

Editor situs

ADZO MEDIA (STARTUP INFO SAS)

9 kabeh pin
78510 Triel sur Seine

France

+ 33 0 6 84 40 44

Direktur Penerbitan: Kossi Adzo,

Sutradara: Kokou Adzo


hosting

KINSTA

8605 Santa Monica Blvd, Ste 92581, Hollywood Barat, California, 90069

 

Sarat lan Ketentuan

Syarat lan Ketentuan iki ("Perjanjian") nyedhiyakake syarat lan kondisi umum panggunaan situs web iki ("Situs web" utawa "Layanan") lan produk lan layanan sing gegandhengan (secara kolektif, "Layanan"). Agreement iki sah ngiket antarane sampeyan ("Panganggo", "sampeyan" utawa "Panjenengan") lan operator Situs web iki ("Operator", "kita", "kita" utawa "kita"). Yen sampeyan mlebu ing persetujuan iki atas jenenge bisnis utawa entitas legal liyane, sampeyan nuduhake yen sampeyan duwe wewenang kanggo ngiket entitas kasebut ing persetujuan iki, ing kasus kasebut, istilah "Panganggo", "sampeyan" utawa "sampeyan" bakal ngrujuk. marang entitas kuwi. Yen sampeyan ora duwe wewenang kasebut, utawa yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat persetujuan iki, sampeyan ora kudu nampa persetujuan iki lan ora bisa ngakses lan nggunakake situs web lan Layanan. Kanthi ngakses lan nggunakake Situs web lan Layanan, sampeyan ngakoni yen sampeyan wis maca, mangertos, lan setuju bakal kaiket karo syarat-syarat Perjanjian iki. Sampeyan ngakoni manawa Agreement iki minangka kontrak antarane sampeyan lan Operator, sanajan iku elektronik lan ora ditandatangani sacara fisik dening sampeyan, lan ngatur panggunaan situs web lan Layanan. Kabijakan syarat lan kahanan iki digawe kanthi bantuan generator syarat lan kahanan ing https://www.websitepolicies.com/terms-and-conditions-generator

Isi pangguna

Kita ora duwe data, informasi utawa materi (secara kolektif, "Konten") sing dikirim ing situs web sajrone nggunakake Layanan kasebut. Sampeyan kudu tanggung jawab tunggal kanggo akurasi, kualitas, integritas, legalitas, linuwih, kesesuaian, lan kepemilikan intelektual utawa hak nggunakake kabeh Konten sing dikirim. Kita bisa ngawasi lan mriksa Konten ing Situs web sing dikirim utawa digawe nggunakake Layanan kita dening sampeyan. Sampeyan menehi ijin kanggo ngakses, nyalin, nyebarake, nyimpen, ngirim, ngowahi format, nampilake lan nindakake Isi akun pangguna sampeyan mung kaya sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan. Tanpa mbatesi perwakilan utawa jaminan kasebut, kita duwe hak, sanajan dudu kewajiban, kanggo, miturut kawicaksanan kita dhewe, nolak utawa mbusak Konten sing, miturut pendapat sing wajar, nglanggar kabijakan kita utawa kanthi cara apa wae mbebayani. utawa objectionable. Sampeyan uga menehi lisensi kanggo nggunakake, ngasilake, ngganti, ngowahi, nerbitake utawa nyebarake Konten sing digawe utawa disimpen ing akun pangguna kanggo tujuan komersial, marketing utawa tujuan sing padha.

serep

Kita nindakake serep reguler saka Situs web lan Isi lan bakal nindakake sing paling apik kanggo njamin kelengkapan lan akurasi serep kasebut. Yen ana kegagalan hardware utawa mundhut data, kita bakal mulihake serep kanthi otomatis kanggo nyilikake impact lan downtime.

Link menyang sumber daya liyane

Senajan Situs web lan Layanan bisa nyambung menyang sumber daya liyane (kayata situs web, aplikasi seluler, lan sapiturute), kita ora, langsung utawa ora langsung, nuduhake persetujuan, asosiasi, sponsor, endorsement, utawa afiliasi karo sumber sing disambung, kajaba kasebut kanthi spesifik. ing kene. Sawetara pranala ing situs web bisa uga "pranala afiliasi". Iki tegese yen sampeyan ngeklik link lan tuku item, Operator bakal nampa komisi afiliasi. Kita ora tanggung jawab kanggo mriksa utawa ngevaluasi, lan kita ora njamin penawaran, bisnis utawa individu utawa isi sumber daya. Kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo tumindak, produk, layanan, lan isi pihak katelu liyane. Sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, mriksa statements legal lan kahanan liyane nggunakake sembarang sumber sing sampeyan akses liwat link ing situs web. Nyambungake menyang sumber daya liyane sing ora ana ing situs kasebut tanggung jawab sampeyan dhewe.

Pangowahan lan amandemen

Kita duwe hak kanggo ngowahi Persetujuan iki utawa syarat-syarat sing ana gandhengane karo Situs Web lan Layanan sawayah-wayah miturut kawicaksanan kita. Nalika nindakake, kita bakal ngowahi tanggal sing dianyari ing sisih ngisor kaca iki. Kita uga bisa menehi kabar marang sampeyan kanthi cara liya miturut kawicaksanan kita, kayata liwat informasi kontak sing wis diwenehake.

Versi dianyari saka Agreement iki bakal efektif langsung sawise posting saka Agreement diubah kajaba digunakake kasebut. Panggunaan situs web lan Layanan sing terus-terusan sawise tanggal efektif saka Perjanjian sing direvisi (utawa tumindak liyane sing ditemtokake ing wektu kasebut) bakal dadi persetujuan sampeyan kanggo owah-owahan kasebut.

Ditampa syarat kasebut

Sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca Perjanjian iki lan setuju karo kabeh syarat lan katemtuane. Kanthi ngakses lan nggunakake situs web lan layanan sampeyan setuju bakal tundhuk karo Perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju kanggo netepi syarat Perjanjian iki, sampeyan ora sah ngakses utawa nggunakake situs web lan Layanan.

ngubungi

Yen sampeyan duwe pitakon, keprihatinan, utawa keluhan babagan Perjanjian iki, disaranake sampeyan hubungi kita nggunakake rincian ing ngisor iki:

kontak@adzomedia.com

document punika pungkasan dianyari ing April 7, 2022

0 Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.