14 perkara sing bisa ditindakake Android nanging iPhone rekan kerja sampeyan ora bisa


Donya modern dipérang dadi rong klan: sing sumpah nganggo iPhone, lan pangguna Smartphone liyane.

Apa sampeyan salah siji saka sing terakhir? Kita uga!

Apa sampeyan jengkel karo kanca-kanca penggemar Apple sing ngandhani sedina muput yen iPhone sing paling apik ing donya? AS ugi!

Pramila kita wis nggawe dhaptar ringkes babagan apa sing bisa ditindakake telpon Android, nanging iPhone ora bisa…

Ngirit batere

Malah pangguna iPhone hardcore ngakoni: urip baterei dadi masalah ...

Nalika nganggo smartphone Android, sampeyan duwe macem-macem mode kanggo ngirit baterei supaya bisa tahan luwih suwe, kolega sampeyan kudu golek pangisi daya darurat supaya ora rusak.

Iki wektu kanggo nuduhake yen sampeyan isih duwe baterei 72%, kanthi ujar "Aku wingi esuk wis diisi".

Download Akselerator

Yen sampeyan duwe Samsung, sampeyan wis ngerti fungsi "Download Booster" sing mbantu nyepetake kacepetan download kanthi nggabungake Wi-Fi lan data seluler.

Iku misale jek dadi alam kanggo nggunakake, sing malah ora ngerti sing iPhone wis ora padha!

Kabel micro USB

Kanthi kabel Lightning, Apple wis nggawe revolusi nyata. Iku ora bisa dipungkiri. Dadi luwih supaya kabel iki mung bisa digunakake ing iPhone lan iPads.

Kanggo kabeh smartphone, tablet lan piranti liyane, kabel USB mikro sing prasaja bakal ditindakake.

Cangkang protèktif

Ana akeh kasus iPhone, iku manawa. Nanging pilihan kasus telpon kanggo model Android luwih akeh. Iku incomparable.

Mung kanggo a Kasus Samsung , ana model liyane. Lan kita ora ngomong babagan kasus Huawei, Xiaomi, Oppo….

Kertu SIM dobel

Ana akeh alasan kanggo nggunakake rong kertu SIM. Nduwe nomer pribadi lan profesional, sering lelungan ing luar negeri, duwe hubungan extramarital…

Punapa mawon alesan sampeyan, elinga yen sampeyan ngalih menyang iPhone, sampeyan ora bakal bisa nginstal loro kertu SIM saka loro operator beda ing wektu sing padha.

Iku muni luar biasa, nanging pilihan iki, kang malah ana ing Nokia 3310, ora kasedhiya ing iPhone!

Divisi layar

Bisa pamisah layar kanggo nggunakake rong aplikasi ing wektu sing padha minangka fungsi sing migunani banget sing bisa dingerteni para pamilik Android lan asring digunakake.

Pamilik iPhone, ing sisih liya, terus ngarep-arep manawa model sabanjure bakal duwe fitur iki ...

Nambah memori

IPhone ora duwe slot kanggo micro SD tambahan, lan ora bakal duwe amarga iku bakal dadi resiko kanggo maya.

OK, ora kabeh Smartphone Android nawakake nambah memori, nanging isih bisa ing mayoritas model.

Ngganti aplikasi standar

Smartphone Android menehi kebebasan gedhe babagan pilihan aplikasi sing pengin digunakake, mateni, utawa mbusak. Iki ora cilik karo iPhone, kang nerangake karo matèni sawijining aplikasi digawe ing Apple, nggunakake kang dileksanakake ing sampeyan.

Kebebasan kanggo milih ana ing Android.

Nampa nganyari Google Maps

Aja gosok uyah ing tatu: Apple Maps nggegirisi digunakake. Untunge, sampeyan bisa nggunakake Google Maps saka iPhone.

Ya, nanging… nganyari langsung ing Android, nanging butuh wektu luwih suwe ing iOS. Nggunakake sistem operasi Google nduweni kaluwihan nalika nggunakake layanane!

Ndandani Smartphone

Apa sampeyan wis ngeruk layar iPhone? Utawa luwih elek, baterei sampeyan ora bisa diisi maneh?

Sampeyan banjur kudu pindhah menyang repairer sah, kanggo order spare parts resmi, lan offload sampeyan jumlah nyengsemaken dhuwit ing proses. Untunge, sampeyan duwe asuransi Apple, ta?

Telpon Android, ing tangan liyane, bisa gampang didandani (sampeyan kerep bisa nindakake dhewe, lan spare parts kasedhiya liwat counter.

Golek file

Kanggo penggemar teknis: Apple ora nggunakake sentralisasi file, nalika Android. Wong biasa ora weruh bedane?

Mungkin…nganti dheweke mutusake nggoleki file utawa foto tartamtu. Iki rampung karo sawetara klik ing Samsung, nanging njupuk memori gajah saka pembuangan iPhone.

printah swara

Apa sampeyan ngerti Siri?

Ora mung dheweke sengaja ora ngerti sampeyan yen sampeyan ora ngucapake kanthi sampurna-lan kanthi aksen sing bener, pliz-nanging dheweke uga mangsuli salah loro saka telu.

Sawise mbaleni maneh 5 kaping: "Hei Siri, jam pira? », Krungu dhewe maca resep kanggo quenelle butter mumetake lan nggawe sampeyan pengin uncalan adoh iPhone kanggo tuku Swatch.

Utamane yen sampeyan ngerti sing paling anyar iOS 15 nyathet kabeh panjaluk Siri saka pangguna sing mblokir nuduhake informasi kasebut ....

Yen dibandhingake, OK Google katon kuat kaya Kit, mobil K2000!

Kustomisasi layar

IPhone pancen sampurna. Pramila pangguna ora pengin ngatur maneh lambang, nambah utawa mbusak Widget, ngganti tampilan layar…

Nanging… minangka pemilik Smartphone sing mlaku ing Android, sampeyan seneng bisa ngatur layar miturut kepinginan lan kabutuhan sampeyan.

Sakumur urip

iPhones padha ora temenan kanggo awet, lan biaya ndandani tegese sing paling seneng tuku Smartphone anyar ing masalah pisanan… Déné Android Smartphone bisa digunakake kanggo akèh taun, malah tanpa nganyari paling anyar. dina.

Yen ngandika, ayo dadi jujur, Apple wis digawe gedhe efforts ing titik iki ing taun anyar. Siji mung bisa nyorot keputusane kanggo ngluwihi umur iPhones kanthi kasedhiyan nganyari luwih suwe.

Ayo Apple, sampeyan mung kudu nambah baterei, lan iPhone bakal tahan meh kaya Galaxy! 🙂


Tim SND

0 Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.