Ngawasi Pesen Teks Induk Paling Apik


Kanthi bocah-bocah umur limang taun entuk smartphone, ninggalake dheweke dhewe karo telpon bisa dadi beboyo. Saka cyber-bullying kanggo phishing kanggo malah pesen teks eksplisit, ana akèh ancaman metu ana. Iki sebabe apa wae aplikasi teks kontrol parental minangka anugerah. Dadi, yen sampeyan are looking for app kanggo ngawasi teks anak, terus maca.

Napa Sampeyan Kudu Ngawasi Teks Anak Sampeyan?

Sanadyan bisa uga rada nglanggar maca teks bocah-bocah, kontrol wong tuwa sing sithik bisa ditrapake nalika bocah-bocah isih enom lan rawan. Ngawasi pesen teks wong tuwa iku penting, utamane kanggo bocah sing luwih enom. Dheweke bisa uga mbuwang akeh wektu kanggo ngirim teks karo kanca utawa ngobrol karo wong liya sing bisa cilaka. Ora gumun sampeyan pengin ngerti "nglacak telpon anakku tanpa ngerti adoh" amarga sampeyan pengin bocah-bocah aman online.

Salah uneg-uneg utama kanggo tuwane sing bisa looking for monitor pesen teks tiyang sepah punika sexting utawa exchanging mudo. Ijol-ijolan gambar eksplisit bisa mbebayani banget, lan bocah cilik ora sah. Ing umur sing luwih enom, bocah-bocah iku naif, lan bisa uga dipercaya wong sing ora sopan karo mudo. Ing kasus kaya mengkono, tuntunan wong tuwa iku penting.

Anak sampeyan bisa uga ngirim pesen kanthi acak marang wong liya. Utamane karo internet, akeh predator mbebayani sing ana ing kana sing pengin ngresiki bocah cilik. Minangka bocah cilik, gampang tiba ing jebakan kasebut. Sanajan ora mbebayani kanggo bocah, wong tuwa bisa kanthi gampang ndeteksi yen ana sing amis.

Dadi, kanggo nglindhungi bocah-bocah supaya ora nindakake apa-apa sing bisa disesali, penting kanggo ngawasi sapa sing dikirimi teks lan jinis teks apa sing diijolke.

Ndhuwur 5 Aplikasi Paling Apik kanggo Wong tuwa kanggo Ngawasi Teks

Untunge sampeyan, saiki ana akeh aplikasi sing bisa mbantu sampeyan ngawasi pesen teks. Akeh iki uga incognito, dadi bocah sampeyan ora bakal bisa sambat. Iki 5 ndhuwur!

eyeZy

Aplikasi eyeZy minangka cara liyane sing apik kanggo mriksa pesen anak sampeyan. Iku ngijini sampeyan kanggo mriksa kontak sing, ndeleng sing lagi olahpesen, lan mriksa ing app olahpesen media sosial lan email. Kanthi fungsi ngrekam layar eyeZy, sampeyan bisa mriksa kegiatan ing telpon kanthi nyata-wektu!

Pros

  • Fitur-abot
  • Sorotan media sosial
  • Lokasi GPS
  • Kontak lan akses telpon
  • Priksa pesen sing wis dibusak
  • sinkronisasi iCloud

cons

  • Bisa uga rada angel nyiyapake

mSpy

mSpy iku app gedhe sing ngijini sampeyan kanggo mriksa kabeh pesen dicekel bocah '. Apa saka pesen teks telpon utawa nggunakake aplikasi olahpesen liyane sing disambungake menyang media sosial, sampeyan bisa mriksa kabeh. Lan sing paling apik, bocah-bocah sampeyan ora bakal ngerti!

Pros

  • Monitor olahpesen media sosial
  • Gunakake keylogger
  • Blokir aplikasi olahpesen
  • Ndeleng foto sing diijolke
  • Gunakake geo-tracking
  • Nampa tandha lan kabar

cons

  • Bisa uga ora bisa digunakake ing telpon lawas

Bark

Kanthi Bark, sampeyan bisa nglacak pesen teks bocah ing telpon lan mriksa yen ana wong sing ngganggu dheweke, sedih utawa sedih, ngomong babagan obat-obatan utawa alkohol, lan liya-liyane. Bark dikenal kanggo nyegah kahanan nalika bocah-bocah bisa cilaka awake dhewe. Gunakake Bark kanggo ngawasi prilaku bocah sampeyan.

Pros

  • Ora kabeh rencana ndhukung pemantauan teks
  • Dhukungan iOS lan Android
  • Bisa digunakake kanggo kabeh aplikasi olahpesen standar

cons

  • Bisa uga angel nyiyapake ing piranti iOS
  • Ora kasedhiya ing njaba AS

Mobistealth

Sampeyan bisa nggunakake Mobistealth kanggo ngawasi SMS lan telpon anak lan trek lokasi. Iki menehi akses menyang obrolan utusan, teks Snapchat, Whatsapp lan Skype, lan Viber. Ana uga fitur keylogging kanggo mbantu sampeyan ndeleng apa sing diketik.

Pros

  • Fitur dhasar
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Akses gambar lan video sing diijolke
  • Apik kanggo piranti Android

cons

  • Kabeh fitur ora duwe dhukungan iOS
  • Ora menehi akses menyang teks Instagram

cocospy

Cocospy minangka aplikasi sing ngidini sampeyan mriksa obrolan anak ing limang aplikasi sing beda lan aplikasi teks telpon biasa. Sampeyan bisa mriksa pesen FB, WhatsApp, Snapchat, Instagram, lan pesen Viber.

Pros

  • Priksa teks sing wis dibusak
  • Waca lampiran
  • Ngakses email
  • Priksa cap wektu
  • Entuk tandha Geofence

cons

  • App kudu diinstal ing piranti target
  • Ora ana fitur keylogging
  • Ora ndhukung kabeh aplikasi olahpesen

kesimpulan

Saiki sing wis musna liwat sawetara saka opsi paling metu ana gegayutan Parental kontrol aplikasi tulisan, sampeyan bisa milih dhewe kang siji sing paling disenengi. Sanajan penting kanggo nglindhungi anak saka ancaman, elinga supaya ora ngluwihi. Ajar bocah-bocah supaya dipercaya lan ngandhani apa sing ditindakake.


Tim SND

0 Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.