Apa Sixth Sense lan kepiye carane bisa berkembang?


Wanita nganggo Busana Putih Lungguh ing Bangku Kayu Coklat Diubengi Kembang Jambon

Manungsa dikenal duwe panca indera, nanging akeh psikis sing dipercaya argue kita duwe indra enem. Wong uga nyebut "intuisi" utawa "perasaan usus". Kita kabeh duwe kemampuan kanggo nggunakake kemampuan iki, nanging butuh latihan kanggo berkembang.

Yagene sampeyan pengin ngembangake indra keenam? Inggih, nawakake akses menyang bab-bab ing sanjabane rasionalitas sing khas lan ngidini kita ngerteni samubarang ing njaba kasunyatan iki! Nanging, yen luwih seneng kanggo muter aman, iku mung bisa bantuan kanggo berkembang kapercayan. Kanthi ngembangake intuisi sing kuat, nambah kapercayan marang keputusane dhewe, sing cukup nguatake!

Ing ngisor iki sawetara langkah kanggo nguatake indra enem:

Meditasi lan nglampahi wektu ing alam

Dadi luwih apik ing semedi! Kanthi alon-alon pikiran kita, kita bisa maca energi sing ana ing sekitar kita kanthi luwih apik. Nalika wektune nggawe keputusan, gunakake katrampilan anyar iki! Nglampahi sawetara wektu meditasi kanggo nyambungake carane saben asil nggawe sampeyan aran.

Nglampahi wektu ing alam apik banget kanggo kita. Liwat nyetel urutan alam lan menehi perhatian marang makhluk urip ing saubengé, kita bisa miwiti nggatekake energi sing digawa alam.

Rungokna swara batinmu

Masyarakat wis mulang kita mung percaya apa sing bisa dideleng, dirungokake utawa diukur. Nanging, swara batin kita biasane bener! Sinau ngrungokake. Kanthi wektu, sampeyan bakal bisa decipher swara batin saka kuatir.

Nglacak impen sampeyan

Ing wayah wengi, intuisi kita dadi kuwat banget. Iki amarga kita ora bisa nyegah nalika kita turu. Impen bisa dideleng minangka extension saka indera keenam kita.

Senajan padha ora tansah nggawe raos ing Nilai pasuryan, iku bisa migunani kanggo nulis. Nalika nindakake, kita bisa ndeleng pesen sing didhelikake utawa pola sing bola-bali. Gambar lan simbol bisa nuntun kita ing urip tangi, utawa menehi kita wawasan masalah kita.

Sing paling apik kanggo nulis iku sanalika sampeyan tangi, nalika lagi seger ing atine.

 

 

 


Tim SND

0 Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.