WhatsApp Ngalahake Facebook Minangka Aplikasi Olahpesen Sosial Paling Top, ujare Laporan Anyar


Tampilan

WhatsApp minangka layanan olahpesen grup sing populer, lan miturut laporan anyar, 44 persen nggunakake paling sethithik sapisan saben minggu dibandhingake karo 35 persen kanggo Facebook Messenger.

Perusahaan riset seluler Ing Piranti nganalisa tanggapan saka luwih saka 3,700 pangguna smartphone ing AS, Afrika Kidul, China, Brazil lan Indonesia.

Takon, "Aplikasi olahpesen sosial endi sing sampeyan gunakake paling ora sapisan saben minggu?," Iki minangka tanggapan sing paling dhuwur:

  • gb whatsapp - 44 persen
  • Facebook Messenger - 35 persen
  • WeChat - 28 persen
  • Twitter - 19 persen
  • BBM - 17 persen
  • Skype - 16 persen

Miturut On Device, BBM paling populer ing Indonesia lan Afrika Kidul, teka ing 37 persen lan 34 persen ing syarat-syarat panggunaan saben minggu.

BBM

Ing kabeh limang negara, olahpesen sosial ngluwihi telpon swara, SMS lan email kanthi 63 persen ujar manawa nggunakake aplikasi olahpesen sosial luwih saka kaping 10 saben dina.

Aplikasi Pesen Sosial

Nalika nggunakake emoticon utawa sing diarani On Device minangka "stiker", panggunaan paling dhuwur ing antarane responden Indonesia yaiku 84 persen.

Mbalik ing Desember 2012, Facebook dilaporake kasengsem entuk layanan olahpesen seluler, lan saiki dadi luwih jelas kenapa.

Ing wulan April, CEO WhatsApp Jan Koum ngandika ing D: Dive Into Mobile, lan ngumumake yen wis ngluwihi Twitter babagan pangguna aktif saben wulan.


Mike Stenger

Tresna teknologi, Mike asring nggawe lelucon sing ora ana sing ngguyu.

0 Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.